Tisdagstema v 17 – ”På mitt soffbord”

På vårt soffbord  ligger för tillfället dottern ”sjukkitt” bestående av en termometer, ett glas vatten och boken ”En Drake till pappa”.  Samma saker och lite till kommer att finnas på bordet imorgon också med tanke på vad siffrorna visade på ovannämnda termometer.

Om du kikar in hos Fabriken hittar du förmodligen trevligare saker än termometrar på soffbord, då dagens tisdagstema handlar just om vad som finns på soffbord.

Satsbordet är ett Blocketfynd som jag fixat till. Från början hade det trasiga kakelplattor som jag och min man bytte ut mot  kontaktplast, eller dekorplast som det även kallas. Vi hittade kontaktplasten på Colorama -de hade massor av olika varianter. Vill man hellre sitta hemma och beställa så kan man göra det hos tex mellmine.

Foto: Fru Fräken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *