Söndagsbild v 12 – Genomtänkt

Det finns få saker som känns så bra som när man får presenter som är genomtänkta och är ”Du”, eller när någon lagt på minnet saker du önskat långt tillbaka i tiden, och kommer ihåg det.
Veckans söndagsbild är på en av de fina genomtänkta presenter som jag fick när jag fyllde år i veckan. Vill veta vem som är personen bakom denna härliga bild, eller se fler genomtänkta presenter kan du kika längre ner på denna sida. Vill du se fler fina söndagsbilder, titta in hos Fabriken denna soliga söndag. Nu ska jag ut i trädgården och fixa lite, ha en bra dag!

För ett tag sedan skrev Annixen om företager Edblad & Co och hon visade även en ring som hon hade köpt. Jag fastnade direkt för deras smycken. Jag berättade för min man om ringarna och sa: ”En sådan här vill jag ha när jag fyller år” och när  jag  i veckan fyllde år fick jag just Den ringen plus presentkort hos Bella Bo där jag bland annat kan köpa fler av deras vackra smycken, eller något annat fint.

Vilken humor som tilltalar mig har definitivt två av mina bästa vänner koll på. Av min kollega och vän på jobbet fick jag boken ”Mig blir du snart kär i” av Nanna Johansson

Av min vän och kollega K i SIS fick jag boken ”Jag är din flickvän nu” av Nina Hemmingson. Det är Nina som är skaparen av bilden i min söndagsbild.

Av min härliga föräldrar fick jag ytterligare en blivande favorit- ett slätt silverarmband från Guldfynd. Detta kommer jag använda mycket!

3 reaktion på “Söndagsbild v 12 – Genomtänkt

    • Tack! Ringen är helt fantastisk! Jag har börjat på en lista med ”Bloggfavoriter” och jag vill bara säga att där har din fina blogg fått en given plats! Annixen är en riktigt bra inspirationskälla. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *