Modemanifestet

Imorgon, den 2 april kommer jag och syrran bege oss till Kulturhuset  för att ta del av ”Modemanifestet”.

Det vi tar på oss påverkar vår omvärld lika mycket som det vi äter. När ett plagg kan reas ut för samma pris som en Big Macmeny är det nödvändigt att agera. Anslut dig till oss stilsmarta – vi har modemakten.”  ur boken Modemanifestet

Från sidan Rodeo
Den nya boken Modemanifestet av Sofia Hedström och Anna Schori sägs för alltid förändra din relation till kläder och mode. Den berör trendhysterin och det supersnabba kedjemodet som får oss att konsumera kläder i samma takt som vi slänger i oss snabbmat. På lördag den 2 april kl. 13-15 på Underlandet i Kulturhuset kommer du att kunna ta del av Modemanifestets filosofi tillsammans med den svenska designern Camilla Norrback och också få en presentation av hennes nya ekologiska kollektion. Vill veta mer om Camilla Norrback och hennes design redan nu kan du besöka hemsidan eller hennes sida på facebook.

En reaktion på “Modemanifestet

  1. Tack för din fina kommentar,och titten inne hos mig. Annars hade jag ju inte hittat hit 🙂
    Ha en fin söndag

    -Linda *som fortsätter kika vidare i din blogg* 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *