Tisdagstema v 14 – Favoritinredningsbutik

Det finns en liten butik på Tyresö som får mitt inredningshjärta att klappa lite extra och som gör mig glad varje gång jag är där. På en relativt liten yta har de lyckats få in  en härlig blandning av smycken och inredningdetaljer. Butiken heter Tyr Hem & Kök, och en fantastisk ”presentbutik” till såväl sig en själv som till andra. Personalen är alltid lika trevlig och tillmötesgående, hjälper mer än gärna till om man behöver något.


När det gäller  favoritinredningsbutik pånätet  är det Inreda.com som gäller. De har så många fina saker och hela tiden dyker det upp något nytt. Ett bra sätt att få reda på när nya produkter dyker upp är att prenumerera  på deras nyhetsbrev.

En funktion som jag uppskattar hos Inreda.com är att man kan gå in och välja färg, prisintrvall och varumärke.
Jag uppskattar att de har saker för alla smaker och att de levererar snabbt som attan. Vill du se fler favoritinredningsbutiker, så tycker jag du ska kika in hos Fabriken idag som har just detta som tisdagstema.

5 reaktion på “Tisdagstema v 14 – Favoritinredningsbutik

  1. Tyresö minsann! Inte så långt från mig ju:-)

    Så roligt med nya tips, tack för det!

    Tack för din gulliga kommentar till mitt inlägg hos fabriken! Uppskattas verkligen:)

    kram, kram,
    A

  2. Roligt att bli påmind om inreda.com igen, brukade surfa runt där för ett par år sedan men nu har sidan fallit i glömska. Bra webshop, helt klart! Ha det gott //Petronella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *