Tillskott i keramikfamiljen

På tisdagskvällar gå jag på keramikkurs hos Helena Hetterstrand på keamikverkstan K2, och i tisdags tog jag hem några tillskott till keramikfamiljen.
De vita faten har jag gjort åtta stycken av. Jag har tidigare gjort ett tårtfat, så nu är det bara att fixa sommartårtor på löpande band.

Den turkosa gratängformen har jag ringlat. Glasyren heter ”pool” och det var första gången jag använde den glasyren, men det kan bli fler gånger för jag tycker det blev riktigt bra.

Jag har gjort ett gäng ”fröstickor” och fler finns kvar på verkstan, nu gäller det bara att odla det jag glatt stämplat in på stickorna.

2 reaktion på “Tillskott i keramikfamiljen

  1. Mycket fint och välgjort. Att arbeta med händerna är skönt när man annars är verksam som lärare. Spännande att du och din syster driver företag. Bra tips Inreda.com.Tack för länken och lycka till med allt.

  2. Tack för din kommentar!
    Jag brukar kalla keramik en form av terapi, för när man sitter där och jobbar med händerna så finns inget annat i huvudet än det man just då håller på med. Detta oavsett om jag har haft tusen bollar i luften på jobbet.
    Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *