Söndagsbilden v 14 – slapparsöndag

Idag är bilden given, för idag har jag inte gjort mycket annat an tagit det lugnt. Lite krattande i trädgården blev det i alla fall mellan kaffekopparna. Den fina koppen har Mia Blanche gjort och boken ”Blodläge” är skriven av Johan Theorin . Det är en härligt suggestiv kriminalroman som utspelar sig på Öland. Vill ni se vad andra tagit sig för en söndag som denna rekommenderar  jag att du tittar in hos Fabriken för att ta del av fler Söndagsbilder.

3 reaktion på “Söndagsbilden v 14 – slapparsöndag

 1. Åh, ”Blodläge” ligger i BB-väskan och väntar. Hinner jag läsa ut gravidboken jag läser nu, så åker Blodläge fram och då brukar jag läsa den på en dag… Haha.

  Ja, köp en VÅGÖ! Dom är ursnygga!

  Kram Dessi

  Och förresten, jag älskar din header! Läckert med allt det gula! 🙂

 2. Vad spännande det låter att ha en BB-väska packad. Hoppas du hinner lägga dig i den fina Vågö och läsa den innan BB- turen 😉
  Och tack för att du kommenterade min header med så trevliga ord!!
  Må så gott och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *