Lammhults stolar

Äntligen är jag tillbaka!  Kurs avslutad, check! Hus målat, check!  Okej då, inte riktigt… tak-och hängrännor få bli sommaren projekt..och vad ska jag nu göra med all tid? Skämt å sido jag har  jag har fortfarande en hel del annat på gång, men jag har saknat mitt bloggande så  jag kommer nu unna mig den tiden  och jag börjar att delge ett av mina nya projekt, nämligen om att klä om dessa underbara stolar från Lammhult.

Förra veckan köpte jag ett gäng Lammhults stolar designade av Börge Lidau, Bo Lindekrantz från Lautiz auktionsfirma. Dessa ska nu ska kläs om och piffas till. I dagsläget ser de ut så här.

Eftersom jag älskar gult tycker verkligen om de gula stålstommarna, och de ska givetvis få forsätta vara gula, men tyget och stoppningen har båda sett bättre dagar. I går var jag iväg och köpte nytt tyg.  Det blanka tyget kommer bli en underbar kontrast till de slitna stålrören. Ryggstöden ska jag inte klä i tyg utan där ska ska det hända andra grejer…vad? Det kommer ni få se om ett tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *